Waterontharders

De Nolec-Waterontharders helpen u met het verwijderen van calcium en magnesium aanslag op uw producten. De Nolec-waterontharders zorgen ervoor dat de hardheid van het water verminderd waardoor kalkaanslag verdwijnt van uw producten. De Nolec-Waterontharder bevat een kunsthars die in staat is om alle kalk uit het water te filteren.

 

Een waterontharder is een apparaat waarmee kalk uit leidingwater wordt gehaald. Hierdoor wordt uw hard water verminderd en zorgt het voor zacht water.  In de waterontharder zit een stuk kunsthars,  dit kunsthars is gevuld met negatief geladen natrium omen. Het kunsthars trekt de positief geladen calcium- en magnesium omen aan en worden dan uitgewisseld. Wanneer het kunsthars verzadigd is met kalk dan spoelt de waterontharder zich automatisch schoon. Dit gebeurt via de druk van het leidingwater en met hulp van onthardingszout. Wanneer de waterontharder aan het spoelen zou overigens nooit last van tijdelijk zout water. Het water verlaat de ontharder hierna zonder calcium- en magnesium omen hierdoor ervaren wij dit als zacht water. Door dat alles automatisch gaat via de machine zijn de storingen vrijwel uitgesloten en levert het altijd zacht water.

Wilt u meer weten over de werking van een Nolec-Waterontharder?
Neem dan zeker contact met ons op. 

Op de markt zijn er verschillende waterontharders te verkrijgen. De elektronische waterontharders waar wij mee werken kunnen wij jullie altijd resultaat garanderen.

De andere waterontharder die op de markt is een magnetische waterontharder.
Ze zeggen wanneer je deze aan de leiding monteert trekken de magneten het kalk en magnesium uit het water dwars door de leiding heen. Dit is in onze ogen niet mogelijk. Daarom kunnen wij wel garanderen dat het werkt door professionele producten te gebruiken.

Steeds meer particulieren schaffen een NOLEC Waterontharder aan om aan alle problemen een einde te maken. Een NOLEC waterontharder bespaart meer geld dan hij kost.

De voordelen van een waterontharder is niet alleen dat het water zacht is en dat er geen kalk in het water zit. Een van de andere voordelen is ook dat door het zachte water de huid zachter aanvoelt en dat vele huidirritaties zullen verdwijnen. Het zachte water heeft ook een voordeel voor u haar, U hoeft minder shampoo te gebruiken voor hetzelfde resultaat voor glanzend haar.

We hebben een aantal voordelen van een Nolec Waterontharder voor u op een rijtje gezet.

– Geen kalkaanslag op / in u appratuur zoals koffiezetapparaat, waterkoker maar ook kalkaanslag in u badkamer, wc en keuken. Hierdoor langere levensduur van u apparaten.

– Minder gebruik van wasmiddel, wasverzachter en shampoo etc.

– Minder tot geen huidirritaties

Deze waterontharders voorzien elke dag in en uit uw gezin of bedrijf van betrouwbaar van onthard water. Bij deze ontwikkeling van deze toestellen werd niets achterwege gelaten om de ontharder zo efficiënt en duurzaam mogelijk te maken. Door de werking van deze ontharders vermindert u energiegebruik omdat de kalkaanslag afwezig is. Met zacht water gebruikt u veel minder waspoeder en reinigingsmiddelen die het milieu onnodig belasten. Kwaliteitsgarantie en de ruim  30 jarige ervaring van Nolec B.V. zorgt ervoor dat het een succes is.

Omgekeerde Osmose is een water behandelingsmethode waarbij onder druk water door een half doorlaatbaar vlies wordt geperst. In dit vlies zitten super fijne “gaatjes” waar vrijwel alleen water doorheen kan. Mineralen, bacteriën en andere stoffen kunnen hier niet doorheen. Het resultaat is dus super schoon water, bijna 100% H2O dus. Omdat het een doorstroming systeem is, worden de vervuilingen via een aparte kleine waterstroom afgevoerd, het vuil wordt dus niet opgeslagen maar direct verwijderd.

Met uitzondering van de huishoudelijke osmose wordt altijd gebruikt van een drukpomp om het water door het vlies heen te kunnen persen. Vervolgens wordt het opgevangen in een voorraadtank en dan verpompt naar de punten waar het water gebruikt wordt.

Er zijn een aantal toepassingen:

Nolec levert een compacte huishoud osmose voor het maken van zeer zuiver water, (vergelijkbaar met de beste soorten bronwater). Mensen die veel water drinken – en iedereen zou dat eigenlijk moeten doen – hebben hiermee het heerlijkste water altijd kant en klaar beschikbaar via een extra kraantje op het aanrecht.

Voor deze toepassingen is een midi uitvoering beschikbaar. Capaciteiten van 600 tot 1600 liter per uur. In de industrie wordt dit water gebruikt bij gevoelige productieprocessen, vlekvrij naspoelen van elektronica, vaatwerk of auto’s etc.

Speciaal voor de zwembaden bouwt Nolec een systeem op maat wat in staat is het afvalwater van de zwembadfilters te recyclen. Het spoelwater van de zandfilters werd tot nu toe weggespoeld naar het riool. Dit is verspilling van water en energie omdat het warm water is, er onnodig water ingekocht wordt en er teveel lozingsrechten worden betaald. Via speciale voorfilteringen en zuivering door een omgekeerde osmose wordt het water weer geschikt gemaakt voor hergebruik in het zwembad. Tevens kunnen er subsidies worden aangevraagd bij aanschaf van deze systemen, inlichtingen hierover bij Senter en Novem.

Onderhoud Waterontharder € 63,-

Onderhoud Osmose € 68.50

Onderhoud Watercooler € 90,-

K+S Regininzout Waterontharder € 13 per 25 KG
Ontsmettingsmiddel € 9,99

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Nolec-Waterontharder kopen?

Voor een offerte kan u contact met ons opnemen via de telefoon of via mail en laat u aangenaam verrassen door ons gunstige aanbod van waterontharders voor jarenlang onbezorgd zacht water.

Wilt u een offerte aanvragen klik dan hier.

Downloads :